E plina piata sau gradina, cine o are, de prospaturi, cruditati de toate felurile. E anotimpul dovleceilor, mararului asa ca m-am gandit sa combin dovleceii pane cu un sos de marar si ceva carnita moale, moale, langa. Merge si fara carnita.
Retetele le gasiti pe blog, cu unele mici modificari.
Friptura inabusita
am facut-o cu ceapa si usturoi verde, rosii si ardei.
Dovlecei pane
In sosul de marar am folosit marar proaspat, calit in putin unt, apoi l-am adaugat in sosul bechamel de faina cu lapte. Acum mi-am dat seama ca nu am reteta de sos de marar pe blog, dar am un filmulet. Voi pune si reteta, cat de curand.
Nu am facut dar voi incerca !
Carnea este atat de frageda,exact cum imi place mie ,sa se rupa in fasii ; sosul este grozav.:)
O saptamana usoara !
Ce bine ARATA!!!!Am sa incerc si eu.
Ma bucur ca v-a placut ideea de a pune pe blog ce am gatit azi. Chiar daca nu dau retete noi, dau link-urile de pe blog. Unele dintre ele le mai modific si scriu doar ce am schimbat, in functie de sezon, de ce am prin bucatarie, de ce am pofta si de ce imi comanda familia. 🙂
Mi s-a facut o pofta de nu pot sa spun.Chiar ma gandeam,de ceva vreme,sa fac si eu un sos de marar si m-ai convins.Eu ies de-aici ca-mi ploua-n gura,serios.