Doina
Eu sunt Doina. Tot timisoreanca. Sunt arhitecta, imi place foarte mult sa gatesc, la fel de mult cum imi place sa pictez. Consider gatitul o delectare, o adevarata arta. Nu degeaba i se spune “arta culinara”. Sunt in Top 10 pe http://www.gustos.ro.
Imi place sa inventez tot felul de bunatati. Mereu vreau sa fac ceva nou, surprinzator, sanatos si gustos. Cand incep sa fac ceva, nu stiu la ce rezultat voi ajunge.
Abia astept sa devin soacra-mare. In septembrie. 🙂
doina, te felicit pentru retete!
ma uit cu sotul meu si ne curg balele, pardon de expresie.el e la serviciu si eu ii trimit retetele tale.il pun sa-si aleaga si sa imi spuna ce vrea sa-i fac cand o sa vina acasa. cred ca pana la urma nu ii mai fac nimik si face el spaghetti.esti casatorita? am vrea sa fiti prietenii nostri.poate ve facem vizite.glumesc.te pup.
Buna!
Ieri te-am descoperit si azi m-am trezit cu gandul la retetele tale. Arata fff bine, o sa fac si eu din ele.Prima data o sa fac ardei umpluti cu orez.Acum am citit mai multe despre voi.O sa va vizitez mai des.
Numai bine!
Multumesc mult. Ma bucur ca iti plac retetele mele si blogul nostru. Are de toate. Sa imi spui cum sunt ardeii umpluti. Pupici. 🙂
Scuze am fost putin iesit,
Multumesc, v-am adaugat si eu in blogroll.
A doua oara multumesc pt adaugarea bannerului si as dori sa vi-l adaug si eu la mine pe site dar nu stiu de unde sa il iau. Oricum daca va faceti banner va rog sa mi-l trimiteti pt al afisa pe siteul meu.
Cu stima,
Stefan
Te rog, spune-mi Doina. 🙂
Despre banner, il voi ruga pe fiul meu sa rezolve. Asta dupa 5 septembrie. Atunci are nunta. Ma face soacra mare. 😀
Imi place blogul tau. E foarte interesant.
Am facut multe din retetele Doinei , is tare bune , blogul e interesant , Doina este o artista cu o imaginatie debordanta si va fii cea mai buna soacra , mult noroc si fericire baiatului tau 🙂
Multumesc mult, Gabriela.
Andrei si Andreea au spus DA. Sunt cea mai fericita mama si soacra.
superba nunta 🙂 cu miri frumosi carora le urez multa fericire si casa de piatra , sunt asa dulci mai ales miresuca 🙂
salut doamne ce pofta imi faci cu ce retete aveti pe aici trebuie sa te platesc sa imi faci asa mancare cred ca e buna nu am gustat as fi onorat sa mananc asa mancare facuta de dumneavostra as vrea si un parteneriat adauga id infowhisper sa vorbim bafta sarut mana
Salut imi place foarte mult blogul tau si ai o gramada de retete interesante.Mereu cand citesc retetele tale desi am mancat mi se face iar foame 🙂
Ma bucur ca iti plac retetele mele. Te astept cu drag pe blog. 🙂
Te-ar interesa cumva sa facem un link exchange?
Da, bineinteles. Te-am trecut la blogroll.
Foarte sanatoase mancarurile prezentate… mult spanac 🙂 astazi vreau sa fac si eu aperitivul cu curcan, doar ca eu am sa-l fac din carne de vacuta. Sper sa iasa ok. Am o soba si am acolo un cuptor incorporat.. si orice pun iese bun 🙂
Felicitari pentru munca depusa ca si blogarita. Fratele meu e arhitect si ma gandeam ca toti sunt ca si el.. nu le au cu gatitul, dar vad ca mai sunt si arhitecti gospodari 😛 Toate bune si multa multa sanatate in Anul Nou.
Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti.
My wife has recently left me and has so called taken most everything including my treasured cookbook in Romanian. Yes, I can still speak and read Romanian, but writing in Romanian? I forgot how to write. Anyway, I am tired of canned food, no-taste hamburgers and all the other so called American dishes. I am cooking for myself. I search the web for dishes my grandmother used to make, and that’s how I found you, Doina. Your recipe for Conopida cu usturoi and sos the marar sounds delicious. I am going to make it. I have most ingredients except for milk and dill. I am not fond of milk, but I’ll get some, and I can find dill as well.
I was born in Bucharest, have lived in Cincinnati, OH since Oct. 1967. I’d like to relearn how to write Romanian. If you can read this message and care to respond, please respond in Romanian. In the mean time, thank you for posting your recipes.
–
Ion Itescu
Multumesc de mesaj. Inteleg si scriu in engleza foarte bine, dar mi-e mai usor romaneste. 🙂
Ma bucur ca iti plac retetele mele, sunt usor de preparat, gustoase si sanatoase. Arata bine. Daca vrei sa afli mai multe despre mine si familia mea, poti citi pagina cu interviul din gustos.ro. Imediat sub pagina unde ai scris acest mesaj.
Doina
Am pregatit impreuna cu Culinar.ro o surpriza delicioasa pt blogosfera culinara: invitatie la Degustare de Branzeturi (+vin) in 25 Aprilie 2010 ora 11, Restaurant Bavaria Timisoara.
Te invitam sa participi http://www.culinar.ro/articole/citeste/1927/degustare-de-branzeturi-cu-menta-si-ursturoi#
Draga Doina si Nicu, eu sunt „aurora” si nu stiu cum altfel sa va contactez.
Va rog sa ma contactati voi cat se poate de urgent! Multumesc!
Buna,
Numele meu este Elena Soare si te contactez din partea miniprix.ro- cel mai mare magazine online de imbracaminte si incaltaminte din Romania.
Vom derula saptamana aceasta un eveniment online de vanzari dedicat judetului Timis si ne-am dori sa devii partenerul nostru pentru promovarea acestuia.
In ce consta evenimetul?
Doar joi 6 mai toti utilizatorii din judetul Timis vor beneficia de o reducere de 30% la toate articolele de imbracaminte si incaltaminte. Evenimetul va fi promovat la nivel local pe retele radio, material promotionale distribuite, dar si online.
Despre ce este vorba? Toti bloggerii din judetul Timis vor fi invitati sa participle la un concurs cu tema “Best Dress Up”.
Fiecare blogger va trebui:
-Sa alcatuiasca o tinuta cu haine din magazinul miniprix.ro
-sa o posteze pe blog
-sa isi incurajeze cititorii sa ii comenteze tinuta( prin intermediul twitter, facebook sau orice alta metoda pe care o are la indemana)
Cum te rasplatim?
Castigator va fi desemnat bloggerul care aduna cele mai multe comentarii pentru tinuta sa. Acesta va fi rasplatita cu un voucher in valoare de 300 de lei cu care va putea face cumparaturi in magazinul http://www.miniprix.ro
Daca vrei sa te implici in aceasta campanie, astept un email de la tine sau un telefon, pana pe data de 4 mai.
Multumesc mult.
Elena Soare
Buna ziua. Vroiam sa te intreb daca sotul tau are legatura cu Cugir… E doar o curiozitate de-a mea. Multumesc frumos.Raspunde-mi pe mail.
Luci
buna doina , as vrea sa vb cu tine ceva important , trimitemi te rog un mail cu mesajul doina si te contactez eu inapoi pe mai , catalin.vodislav@yahoo.com
Imi poti da o adresa de email sa iti propun o colaborare?
grasu64@yahoo.com
buna doina ce mai faci?
va salut din moldova.ce mai faceti voi?
Facem bine. 😀
Vine buni pe acolo. De aici pleaca joi, cu Roswita. Ajunge la voi dupa nunta.
ceau.cum ii vremea pe la timisoara ca pe aici a ploat destul de mult…cred ca pe duminica o sa ajungem si noi la timisoara.va salut
A plouat si la noi. Doar azi e un pic de soare.
Buna…. vreau în primul rând să vă felicit cu crearea acestui blog… într-adevăr un un BLOG MARE. După ce am citit câteva reţete de ale dvs………….s-a trezit în mine o invidie „albă”. Mult succes în continuare ..numai bine!!!!!
Multumesc mult, Olesea. Mult succes si tie, la blogul sportiv.
Încă ceva………..am uitat să vă felict şi cu această STATISTICĂ NEBUNĂ 🙂
Doinita, eu sunt mereu pe fuga si pe deasupra si super nervoasa ca imi merge calculatorul ca ochii mortului si de-asta n-am gasit pana acum chestia asta, care mi se pare foarte buna.
Acum, dupa ce ne-am cunoscut personal, imi sunteti si mai dragi.
Pe blogurile voastre nu puneti poze si filmulete?
Va pup dulce!
Ba da, Mariana. Voi pune pe blog, dar mai intai trebuie sa prelucreze Nicu pozele. Pentru blog sunt prea mari. Am vrut sa le punem intai pe forum, pentru ca stiam ca le asteptati cat mai repede.
Bună Doina,
Numele meu este Andreea Marc si sunt fondatoarea blogului colectiv pentru femei Belva.ro, proiect lansat pe 6 septembrie 2010.
Printre categoriile de pe Belva este și rubrica În bucătărie, unde noi împărtășim rețetele noastre. Până acum nu am vrut să preluăm rețete de pe alte site-uri, deoarece am vrut să rămânem la conceptul nostru. Dar am găsit rețeta ta de Chocolate Royal Cheescake și ne-ai dat pe spate.
Astfel că te rugăm dacă ne dai permisiunea să publicăm această rețetă pe http://www.belva.ro, cu specificarea sursei și link către tine.
Aștept vești! O zi cu mult răsfăț!
Da, bineinteles. Nicio problema. Va multumesc si eu si ma bucur ca v-a placut reteta. Sa imi spui si mie cand o veti posta pe blog.
Mulțumim! Săptămâna care vine. Voi posta aici linkul atunci când vom publica articolul.
A apărut articolul despre prăjitură pe Belva: http://www.belva.ro/chocolate-royal-cheescake/
Mulțumim încă o dată! O zi cu mult mult răsfăț! 🙂
My wife has recently left me and has so called taken most everything including my treasured cookbook in Romanian. Yes, I can still speak and read Romanian, but writing in Romanian? I forgot how to write. Anyway, I am tired of canned food, no-taste hamburgers and all the other so called American dishes. I am cooking for myself. I search the web for dishes my grandmother used to make, and that’s how I found you, Doina. Your recipe for Conopida cu usturoi and sos the marar sounds delicious. I am going to make it. I have most ingredients except for milk and dill. I am not fond of milk, but I’ll get some, and I can find dill as well.
+1
Paste Fericit Fie ca Sfintele Sarbatori sa iti aduca seninatate in suflet, bucurii si impliniri alaturi de toti cei dragi!
Hristos a Inviat. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
Salut
Am gasit blogul tau culinar, care mi-a placut foarte mult. Te felicit pentru el si sper ca si in continuare sa postezi articole faine cu retete apetisante, pe care sa le impartasesti impreuna cu prietenii tai si bineinteles, si cu cititorii ocazionali care iti viziteaza blogul.
Am si eu un blog, cu ajutorul caruia doresc sa promovez in Romania un dispozitiv foarte destept, care usureaza munca in bucatarie. Este vorba de Printesa de Bucatarie, despre care poti afla mai multe la adresa de web:
http://printesa-de-bucatarie.blogspot.com/
Printesa de Bucatarie, impreuna cu accesoriile cadou costa 45 RON. Cu ajutorul acestor accesorii vei putea orna si infrumuseta la fel ca si cei mai experimentati bucatari preparatele tale surpriza, pentru toti cei dragi pe care ii veti invita la masa.
Daca iti va place si tie Printesa de Bucatarie, ti-o pot trimite cu mare placere prin colet postal, la adresa pe care mi-o vei indica prin email sau prin telefon.
Tel: 0735 132700
Email: printesa.de.bucatarie@europe.com
Plata se poate efectua ramburs, odata cu primirea coletului.
Te rog sa primesti acest email cu inima deschisa, deoarece recomandarea mea iti va fi foarte utila, sint convins de asta din multumirile pe care le-am primit de la toti cei carora le-am mai recomandat-o. Este un produs de calitate, diferit de celelalte dispozitive similare de pe piata, care intradevar sint mai ieftine, insa calitativ, incomparabile cu avantajele si durata de folosire a Printesei de Bucatarie. Iar daca mesajul meu il vei considera nepotrivit, imi cer scuze anticipat si iti doresc toate cele bune si mult succes in continuare cu blogul tau si in viata de zi cu zi!
Cu stima,
http://printesa-de-bucatarie.blogspot.com/, Tel: 0735 132700, Email: printesa.de.bucatarie@europe.com
de ce nu iti faci un blog al tau si nu sub-blog? esti destul de inteligenta si ceea ce am vazut pe aici mi-a dat de inteles ca daca avea un blog-site al tau pute-ai si cistiga bani din traficul de vizitatori….pacat ca lumea nu stie sa si explice celor care isi doresc cu ardoare sa existe cu ceva pe piata online ,ca a avea un blog free nu este o ,,afacere” ci doar un cistig ptr cei care aliniaza posibilitatea sa ai un blog pe serverul lor in speta WordPress.com. . cu stima R.G.Claudiu ( http://www.senzuallove.ro) poti analiza oferte care sunt destul de simple si de convingatoare pe site-ul mai sus enuntat
Felicitari pentru retete gustoase
Multumesc mult.
Buna ziua ,Doina!
Am o mare rugaminte,posteaza o reteta de drob de miel.Multam fain!
O zi minunata tie si celor dragi!Pupicei!
Dar am deja doua retete de drob de miel pe blog:
Drob de miel
Drob de miel „in halat”
Depinde care iti place. In prima ma vezi si pe mine acolo. 🙂
your site ranks high on yahoo and i must say your consistent writing style deserves your blog to be such high in rankings.i relished your writing style.keep it up.
Draga Doina te rog daca poti scrie si o reteta pentru conserve de coacaze negre. Ce se poate face din ele pentru iarna?