Posts Tagged ‘Diverse



01
iul.
11

Blogul Arta culinara Doina are peste 500.000 de vizite!

Astazi am depasit 500.000 de vizite la blog. O fi mult, o fi putin, nu stiu, dar ma bucur. Blogul are un pic mai mult de doi ani de cand exista, la inceput a fost mai greu, apoi au inceput sa apara vizitele si tot mai multi sunt interesati de retetele mele. Am deja peste 100 de abonati (mai exact 107), care vor sa citeasca imediat ce am postat.
Este locul meu de munca, imi face placere, pentru ca nu poate fi ceva mai placut decat sa gatesti ceva bun si sanatos pentru cei dragi, sa nu ii pui sa manance fel de fel de prostii de nu stiu unde sau sa ii trimiti sa manance la vreun restaurant de fite, iar aceasta mancare sa fie apreciata nu numai de ai tai, ci de mai multi, care iti lauda retetele si iti spun ca esti sursa lor de inspiratie.

Dragi prieteni, va multumesc mult pentru ca va place blogul meu, pentru ca ma vizitati, pentru ca va plac retetele si pentru ajutorul pe care l-am primit cand au fost concursuri la care m-am inscris. Datorita voua am castigat la Festivalul Blogurilor Gustoase si la Roblogfest 2011.

Va pup dulce,
Doina

23
apr.
11

Paste fericit tuturor

Dragi prieteni, Paste fericit tuturor, multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi!

De Paste, nu puteau lipsi ouale vopsite. Am facut si anul acesta, de mai multe feluri. Am facut marmorate:

Dar am facut si sidefate, vopsite clasic si oua cu diferite imagini:

Nelipsit la masa de Paste este si Drobul de miel

Sau Bors de miel

Ca sa nu mai spun de Friptura de miel la tava

Ca desert va propun un Cozonac cu nuci

sau Tort „Iepuras” cu mure si ciocolata

Apoi un pahar de vin rosu. Dupa un pic de odihna, o luam de la capat, ca doar o singura data pe an e Pastele. 🙂

Sarbatori fericite tuturor.

21
dec.
10

Stela Popescu implineste 75 de ani

Stela Popescu implineste azi 75 de ani. S-a nascut in 21 decembrie 1935 in Basarabia, la Balti. In 1940 s-a refugiat, impreuna cu mama sa, la Brasov, in timp ce tatal sau a fost deportat in Siberia. A jucat la Teatrul din Brasov (dupa terminarea facultatii), apoi la Teatrul de Revista „Constantin” Tanase si la Teatrul de comedie. A facut doua cupluri umoristice celebre, cu Stefan Banica, in perioada 1971-1979, si cu Alexandru Arsinel, din 1979 pana in prezent. In cinematografie a debutat in 1958. A jucat in multe filme, in multe spectacole si piese de teatru. De asemenea a avut o activitate prodigioasa la Teatrul Radiofonic si a colaborat ca moderatoare cu TVR, Realitatea TV si National TV.

Filmografie:

  • Sexy Harem Ada-Kaleh (2001)
  • A doua cădere a Constantinopolului (1994)
  • Maria și Mirabela în Tranzistoria (1989)
  • Figuranții (1987)
  • În fiecare zi mi-e dor de tine (1988)
  • Secretul lui Nemesis (1985)
  • Vara sentimentală (1985)
  • Galax, omul păpușă (1984)
  • Un petic de cer (1984)
  • Zbor periculos (1984)
  • Căruța cu mere (1983)
  • Pe malul stîng al Dunării albastre (1983)
  • Am o idee (1981)
  • Ana și hoțul (1981)
  • Grăbește-te încet (1981)
  • Nea Mărin miliardar (1979)
  • Drumuri în cumpănă (1978)
  • Tufa de Veneția (1977)
  • Ultima noapte a singurătății (1976)
  • Elixirul tinereții (1975)
  • Despre o anumită fericire (1973)
  • Dimitrie Cantemir (1973)
  • Astă-seară dansăm în familie (1972)
  • Recomandări (1971) (TV)
  • Pantoful Cenușăresei (1969)
  • Vin cicliștii (1968)
  • Faust XX (1966)
  • Sărutul (1965)
  • Omul de lângă tine (1961)
  • Alo? Ați greșit numărul (1958)

Teatru (selectiv):

  • Mama Boemă
  • Omul care a văzut moartea
  • Te aștept diseară pe Lipscani
  • Nevestele vesele..la Boem (1979)
  • Boema, slăbiciunea mea (1980)
  • În grădina bucuriilor (1975)
  • Constelația Boema (1984)
  • Boema, bucuria mea (1985)
  • Stela, stelele și Boema (1987)
  • Dispariția lui Galy (Brecht)
  • Un om egal un om (Brecht)
  • Mutter Courage (Brecht)
  • Mandragora (Machiaveli)
  • Steaua fără nume (Mihail Sebastian)
  • Preșul (Ion Băieșu) – piesă care s-a jucat 18 ani
  • Pețitoarea (Thornton) – piesă care s-a jucat 12 ani
  • Plicul (Rebreanu) – piesă care s-a jucat 10 ani
  • Trei surori (Cehov)
  • Marele feudal (Al. Mirodan)
  • Curcanul
  • Turnul de fildeș – Premiul pe țară pentru cel mai bun rol secundar
  • Sfăntul Mitică Blajinul (Aurel Baranga)
  • Capcană pentru un bărbat singur (Neil Simon)

Teatru radiofonic:

  • Agachi
  • Flutur
  • Avarul
  • Burghezul gentilom
  • Cafeneaua cea mică
  • Catrina din Heilbrunn
  • Caviar, vodka si bye bye
  • Cinci cânticele
  • Coana Chirița cântăreță
  • Dimineața pierdută
  • Din nou… Caragiale
  • Divanul Persian
  • Doamna ministru
  • Fata cinstită
  • Ferma de struți
  • Filantropul actor
  • Franțuzitele și un poet romantic
  • Gaițele (varianta 1964)
  • Gaițele (varianta 2002)
  • Hangița
  • Hades în război
  • Încurcă lume
  • Leac pentru chelie
  • Mânastirea din Parma
  • Mizantropu
  • Nunta lui Figaro
  • O viață pe roată
  • Rinocerii actor
  • Sânziana și Pepelea
  • Stăpânul tăcerii actor
  • Suflete moarte
  • Trenurile mele
  • Un cuib de nobili

La Multi Ani, multa sanatate si putere de munca.

15
dec.
10

Radu Beligan a implinit 92 de ani!

Radu Beligan a implinit ieri 92 de ani si se tine bine, bine, tare,tare. E spirt. Il tin minte, l-am urmarit in multe roluri memorabile, pe viu sau la televizor.

Rica Venturiano (O scrisoare pierduta-1948)
Dandanache (O noapte furtunoasa-1949)
Tuzenbach (Trei surori-1950)
Catindatul (D’ale carnavalului-1951)
Mitica (Matei Millo-1954)
Cavafu (Mielul turbat-1954)
Dr. Smil (Apus de soare-1953 si 1973)
Filipetto (Badaranii-1957)
George (Cui i-e frica de Virgina Woolf?-1970)
Robespiere (Danton-1974)
Richard al III-lea (Richard al III-lea-1976)
Chereea (Caligula-1980)
Spirache (Titanic vals-1983)
Contrabasul (one man show-1987)
Actorul (Azilul de noapte-1998)
Ianke (Take, Ianke si Cadar-2001)
Leon Saint Pe (Egoistul-2004)

I-am vazut toate filmele in care a aparut:

O noapte furtunoasa-1943
Rasuna valea-1949
Lantul slabiciunilor-1952
O scrisoare pierduta-1953
Directorul nostru-1960
Badaranii-1960
Pasi spre luna-1964
Castelanii-1966
Explozia-1972
Intoarcerea lui Magellan-1973
Cuibul salamandrelor-1976
Premiera-1976
Aurel Vlaicu-1977
Iancu Jianu,zapciul-1980
Iancu Jianu,haiducul-1981
Horea-1984
Trahir-1993
Dupa amiaza unui tortionar-1995

Un maestru al artei romanesti. Daca nu l-ati vazut, ati pierdut mult.

La Multi Ani, Maestre! Sa ne traiesti 1000 de ani.

24
nov.
10

Arta culinara Doina a ajuns la cota 500 de retete!

Dragi prieteni, azi am postat reteta cu numarul 500: Papricas cu jambon afumat. Imi amintesc, cu placere, de prima reteta postata pe blog, in 12 mai 2009: Tarta cu fructe rapida. In acea zi mi-am inceput aventura culinara pe internet. Si mi-a placut foarte, foarte mult. La inceput nu am postat multe retete, dar am vazut ca lumea cauta pe net si este interesata. Blogul a fost al lui Nicu, sotul meu, infiintat in aprilie 2007, un blog  sportiv, cu putina politica si amintiri din viata noastra. Un timp am mers in paralel, ofeream „fotbal pe paine”, cam ce le place romanilor.

Dar, pentru ca retetele aveau cea mai mare cautare, blogul a devenit exclusiv culinar. Nicu si-a facut altul, Ganduri de noapte (sportive) (pe care va invit sa il vizitati cat mai des).
Din iulie 2009, a aparut blogul  Arta culinara Doina, pe care il vizitati atat de des acum. Va multumesc mult, dragi prieteni pentru interesul arat si comentariile voastre. Pana acum au fost, in aproape un an si sase luni, aproape 300.000 de vizitatori din toata lumea  si zi de zi numarul lor creste. Datorita voua, dragii mei prieteni, blogul Arta culinara Doina este tot mai cunoscut si urca pas cu pas in blogosfera romaneasca, in general, si in cea culinara, in special. Sper sa ii fac sotului meu un cadou frumos: sa sarbatorim impreuna 300.000 de vizite pe blog de ziua lui, in 28 noiembrie. Ma bazez pe interesul si ajutorul vostru. 🙂 Datorita voua am obtinut, anul trecut, Locul 3 la Festivalul Blogurilor Gustoase.

Mi-am facut multe prietene pe net si am avut bucuria sa le cunosc pe cateva la Alba Iulia: Intalnirea gustoaselor de la Alba Iulia, pe care am descris-o pe blog in mai multe episoade. Sunt fetele de pe site-ul Gustos, minunate, adevarate prietene, care mai de care mai gospodina, harnicuta si super-simpatica. Avem si o vorba de-a noastra, „nu mancam pana nu pozam”. 😀 😀 :D. Sotii nostri sunt exasperati. Ne e foame, vrem sa mancam, lasati dracu’ pozatu’! 🙂

Asa e blogul meu. Ziua si reteta. Pentru toate acestea va multumesc voua, celor care m-ati inspirat, ambitionat si ajutat sa devin cunoscuta in blogosfera culinara. Sper sa ma bucur in continuare de interesul si sprijinul vostru.

Va pup dulce,

Doina




Cel mai bun blog culinar in 2012

Castigator roblogfest 2012

Cel mai bun blog culinar in 2011

Castigator Roblogfest 2011

Marele Premiu la FBG 2012

Concurs de pronosticuri intre prieteni

Blogul meu a primit

  • 2.250.675 vizite din toata lumea
Map

Informatii din sport la minut!

gateste sanatos

Trece adresa de email daca vrei sa fii anuntat cand apare un post nou.

Alătură-te altor 3.347 de urmăritori

categorii

Share this blog

Bookmark and Share
Megapedia Director
Ziarul

Respect

Powered by BannerFans.com
Retete culinare
Photobucket
Fara miere

Petitchef

Toate retetele sunt pe Petitchef

Horoscop online

iulie 2019
L M M J V S D
« nov.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Vremea la Timisoara

Click for Timişoara, România Forecast
Copyright © 2007 Arta culinara Doina