06
Noi
13

Supa de pui cu galuste la Philips Multicooker

Ingrediente: IMG_7076

  • 500 g carne de pui (tacam, aripi, pulpe, etc.)
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de praz (optional)
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata de telina (100 g)
  • 1 bucata gulie (50 g)
  • 1 legatura patrunjel
  • IMG_7081sare, piper

pentru galuste:

  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 4-5 linguri gris
  • sare, piper

Mod de preparare:

La inceput, preparati compozitia de galuste: amestecati oul cu bicarbonatul, uleiul si grisul. Aplatizati compozitia si lasati-o sa se odihneasca pana cand va fi nevoie de ea.

Puneti in vasul de gatit carnea de pui si 2 litri de apa fierbinte. Din MENU selectati BOIL, apasati COOKING TIME si selectati 30 minute. Inchideti capacul si apasati START. Intre timp, curatati si spalati legumele, pe care le adaugati intregi in supa la finalizarea fierberii. Adaugati sare si piper. Din MENU selectati programul STEW, din COOKING TIME alegeti 40 de minute, inchideti capacul si apasati butonul START.

IMG_7077IMG_7078

Cu 10 minute inainte de terminarea programului, deschideti capacul si puneti cu o lingurita galustele (vor iesi 10-12 galuste din compozitie). Adaugati o lingurita de patrunjel tocat, restul il veti adauga dupa ce s-a terminat supa. Inchideti capacul si asteptati sa se termine programul.

IMG_7082IMG_7087

Nu ma asteptam sa imi iasa atat de bine galustele, nu s-au faramat, au crescut si au fost pufoase si delicioase. Dupa finalizarea programului, aparatul intra automat in programul KEEP WARM si va tine mancarea calda pana o serviti. Daca nu doriti, deconectati Philips Multicooker de la sursa de curent. Pofta buna.

IMG_7092


0 Responses to “Supa de pui cu galuste la Philips Multicooker”



  1. Lasă un comentariu

Comentarii

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Cel mai bun blog culinar in 2012

Castigator roblogfest 2012

Cel mai bun blog culinar in 2011

Castigator Roblogfest 2011

Marele Premiu la FBG 2012

Concurs de pronosticuri intre prieteni

Blogul meu a primit

  • 1,934,661 vizite din toata lumea
Map

Informatii din sport la minut!

gateste sanatos

Trece adresa de email daca vrei sa fii anuntat cand apare un post nou.

Alătură-te altor 3,199 de urmăritori

categorii

Share this blog

Bookmark and Share
Megapedia Director
Ziarul

Respect

Powered by BannerFans.com
Retete culinare
Photobucket
Fara miere

Petitchef

Toate retetele sunt pe Petitchef

Horoscop online

Noiembrie 2013
L M M M V S D
« Oct   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Vremea la Timisoara

Click for Timişoara, România Forecast
Copyright © 2007 Arta culinara Doina

%d blogeri au apreciat asta: