17
Iun
10

Parjoale din carne de porc

Parjoalele se fac usor si rapid, din orice fel de carne: porc, manzat, pui, curcan, amestec …

In 35-40 minute sunt gata.
Am folosit urmatoarele ingrediente:
600-650 g carne tocata de porc
30-40 g faina alba
1 morcov
2 cepe
1 capatana usturoi
1 legatura marar + patrunjel
3 felii de paine alba (pesmet 3 linguri)
2 oua
2 linguri ketchup
200 ml ulei pentru prajit (de palmier)
sare, piper, boia, cimbru

Caliti in 3-4 linguri de ulei ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul ras pana ce se inmoaie putin. Adaugati si 2-3 linguri de apa, ca sa nu se prajeasca ceapa.

Puneti intr-un castron carnea tocata, ceapa calita, ketchup, verdeata tocata, ouale, painea inmuiata si bine stoarsa (pesmetul), usturoiul curatat si zdrobit. Adaugati boia, cimbru, sare, piper dupa gust (eventual si baza pentru mancaruri).

Formati cu mana uda bile mai mari, cam cat o lingura buna de carne, pe care le dati prin faina. Puneti uleiul la incins, apoi luati fiecare bila in mana, aplatizati-o putin si puneti-o la prajit in uleiul incins. Procedati la fel cu toate parjoalele, iar dupa 6-7 minute de prajit la foc mic, intoarceti-le pe cealalta parte. Dupa alte 6-7 minute sunt gata.

Scoateti-le pe hartie absorbanta, apoi asezati-le pe un platou. Se pot servi cu mustar, cu salate, garnituri, sosuri, etc. Eu le-am servit cu sos de legume si muraturi.

Am garnisit platoul cu peperoni murati si verdeata tocata. Pofta buna.

Anunțuri

4 Responses to “Parjoale din carne de porc”


  1. Iunie 18, 2010 la 23:17

    premii binemeritate si vreo 2 lepse,daca vrei sa le primesti te asteapta la mine pe blog.un weekend placut !

  2. Iunie 21, 2010 la 12:21

    buna! as dori sa scriu si eu pe acest blog daca se poate … astept un raspuns …

  3. Iunie 23, 2010 la 18:09

    Am si eu pentru tine cateva imagini premiu tare haioase! Te astept sa le ridici! numai bine!


Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Cel mai bun blog culinar in 2012

Castigator roblogfest 2012

Cel mai bun blog culinar in 2011

Castigator Roblogfest 2011

Marele Premiu la FBG 2012

Concurs de pronosticuri intre prieteni

Blogul meu a primit

  • 1,994,494 vizite din toata lumea
Map

Informatii din sport la minut!

gateste sanatos

Trece adresa de email daca vrei sa fii anuntat cand apare un post nou.

Alătură-te altor 3.203 urmăritori

categorii

Share this blog

Bookmark and Share
Megapedia Director
Ziarul

Respect

Powered by BannerFans.com
Retete culinare
Photobucket
Fara miere

Petitchef

Toate retetele sunt pe Petitchef

Horoscop online

Iunie 2010
L M M M V S D
« Mai   Iul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Vremea la Timisoara

Click for Timişoara, România Forecast
Copyright © 2007 Arta culinara Doina

%d blogeri au apreciat asta: