20
Apr
10

Spanac picant cu branza topita

Timp de preparare:
15 minute

Ingrediente:
500 g frunze de spanac
20 g branza topita
3 linguri ulei de masline
1 cub/lingurita concentrat ciuperci
2 peperoni
3-4 catei de usturoi
3 lingurite zeama de lamaie
sare, piper, cimbru, paprika

Mod de preparare: Se spala spanacul in 2-3 ape,  se scurge bine si se pune la calit in ulei, intr-o tigaie antiaderenta, impreuna cu concentratul. Frunzele de spanac se lasa intregi. Se caleste spanacul 3-4 minute, apoi se adauga condimentele, branza topita, iar dupa alte 4-5 minute zeama de lamaie, cateii de usturoi feliati si peperoni taiati felii subtiri.

Se mai lasa 2-3 minute la foc mic, sa mai scada zeama pe care o lasa spanacul si este gata.

Spanacul picant preparat astfel este ideal ca garnitura la diferite preparate din carne. Eu l-am servit langa pane de pui. Pofta buna.

Anunțuri

1 Response to “Spanac picant cu branza topita”


  1. Aprilie 20, 2010 la 20:59

    asta-i o reteta care imi place !si probabil ca am s-o si incerc


Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Cel mai bun blog culinar in 2012

Castigator roblogfest 2012

Cel mai bun blog culinar in 2011

Castigator Roblogfest 2011

Marele Premiu la FBG 2012

Concurs de pronosticuri intre prieteni

Blogul meu a primit

  • 2,044,556 vizite din toata lumea
Map

Informatii din sport la minut!

gateste sanatos

Trece adresa de email daca vrei sa fii anuntat cand apare un post nou.

Alătură-te altor 3.206 urmăritori

categorii

Share this blog

Bookmark and Share
Megapedia Director
Ziarul

Respect

Powered by BannerFans.com
Retete culinare
Photobucket
Fara miere

Petitchef

Toate retetele sunt pe Petitchef

Horoscop online

Aprilie 2010
L M M M V S D
« Mar   Mai »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Vremea la Timisoara

Click for Timişoara, România Forecast
Copyright © 2007 Arta culinara Doina

%d blogeri au apreciat asta: