18
Dec
09

Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant

Timp de preparare:
40 minute

Ingrediente:
4 pulpe intregi de pui
300 g frunze spanac
5 linguri pesmet
1 morcov, 1 patrunjel
1 felie de telina
1 ceapa
2 ardei peperoni
2 oua
patrunjel verde
4  linguri faina
150 ml ulei pentru prajit
3 linguri ulei de masline/unt cat o nuca
20 g branza topita/cascaval
sare, piper, paprika, cimbru, curry
optional 1 cub concentrat de pui

Modul de preparare: Taiati pulpele de pui in doua si puneti-le la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, impreuna cu zarzavaturile curatate si spalate. Lasati sa fiarba 15 minute, la foc mic, apoi scoateti carnea. (Cu zeama ramasa faceti o supa delicioasa)

Intre timp pregatiti din oua si 3 linguri de faina un aluat subtire si in alta farfurie pesmetul in care adaugati piper si paprika. Condimentati pulpele fierte cu cimbru, curry si sare (concentrat de pui), dati-le prin aluat, prin pesmet si puneti-le la prajit in uleiul incins.

Lasati sa se prajeasca pulpele cate 4-5 minute pe fiecare parte, pana devin aurii si scoateti-le pe o hartie absorbanta.

Pana se prajeste puiul, preparati garnitura de spanac picant astfel:

puneti la calit frunzele de spanac intregi, spalate si zvantate, intr-o tigaie antiaderenta in care ati topit untul (in ulei de masline), dupa cateva minute adaugati peperoni felii subtiri, condimentati, adaugati branza topita si amestecati usor pana scade zeama.

Puneti pe platou bucati de pane, garnitura, apoi decorati cu frunzele de patrunjel, feliute de peperoni, salata sau muraturi dupa preferinta.

Pofta buna.

Anunțuri

1 Response to “Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant”


  1. 1 maria
    Iulie 13, 2011 la 17:05

    am incercat si eu pulpele de pui cu pesmet,supeeerrr bune!!
    multumesc!!


Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Cel mai bun blog culinar in 2012

Castigator roblogfest 2012

Cel mai bun blog culinar in 2011

Castigator Roblogfest 2011

Marele Premiu la FBG 2012

Concurs de pronosticuri intre prieteni

Blogul meu a primit

  • 1,994,494 vizite din toata lumea
Map

Informatii din sport la minut!

gateste sanatos

Trece adresa de email daca vrei sa fii anuntat cand apare un post nou.

Alătură-te altor 3.203 urmăritori

categorii

Share this blog

Bookmark and Share
Megapedia Director
Ziarul

Respect

Powered by BannerFans.com
Retete culinare
Photobucket
Fara miere

Petitchef

Toate retetele sunt pe Petitchef

Horoscop online

Decembrie 2009
L M M M V S D
« Noi   Ian »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Vremea la Timisoara

Click for Timişoara, România Forecast
Copyright © 2007 Arta culinara Doina

%d blogeri au apreciat asta: