26
Sep
09

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

DSCF8369

Timp de preparare:DSCF7231
25 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
200 g cascaval
8 felii de branza topita
50 g sunca sau salam de sunca
100 g branza telemea
75 g ulei de palmier
1 lingurita faina
1-2 oua
cateva fire de patrunjel
cateva masline verzi/negre
cateva rosii mici pentru decor
1/2 ardei gras rosu
cimbru, piper

Mod de preparare:
Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul. Cand incepe sa fiarba adaugati telemeaua rasa si ouale, amestecati inca 10-15 secunde, apoi luati vasul de pe foc si continuati sa amestecati pana se incorporeaza bine ingredientele. (vezi video)

Adaugati 25 g de sunca taiata cubulete foarte mici, verdeata tocata, cimbru si piper. Taiati cascavalul felii de 4-5 mm grosime si asezati pe un platou un rand de felii de cascaval, pasta de branza, doua felii de branza topita, din nou cascaval, pasta de branza, felii subtiri de sunca, pasta de branza, apoi imbracati totul in felii de branza topita.

DSCF7235DSCF7385

Garnisiti cu baghete subtiri de sunca, baghete de cascaval, masline, rosii, fasii de ardei gras, verdeata si ardei iuti taiati felii sau fasii (dupa preferinta).

DSCF8367DSCF8368

Se da la rece cel putin 30 minute. Puteti taia diferite forme: felii, cuburi, triunghiuri, garnisind fiecare portie.

DSCF8383DSCF8385

Pofta buna.

DSCF8390


4 Responses to “Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua”


  1. 1 Mariana
    Septembrie 27, 2009 la 20:15

    Bine te-am gasit Doina!
    Un blog minunat si pe gustul meu!Felicitarile mele!

    Bunatati-simple.blogspot.com

  2. 2 Doina
    Septembrie 28, 2009 la 10:52

    Multumesc, Mariana. Te-am pus la blogroll. 🙂

  3. Noiembrie 18, 2009 la 12:16

    Aperitivul de cascaval este la indemina oricarei femei si-l si pote pregati foarte repede arata bine si-l poti pregati ,ca antreu atubnci cind ai musafiri ,cu siguranta o sa fie incintati. Sanatate multa si tineo tot asa.


Comentarii

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Cel mai bun blog culinar in 2012

Castigator roblogfest 2012

Cel mai bun blog culinar in 2011

Castigator Roblogfest 2011

Marele Premiu la FBG 2012

Concurs de pronosticuri intre prieteni

Blogul meu a primit

  • 1,961,386 vizite din toata lumea
Map

Informatii din sport la minut!

gateste sanatos

Trece adresa de email daca vrei sa fii anuntat cand apare un post nou.

Alătură-te altor 3.201 urmăritori

categorii

Share this blog

Bookmark and Share
Megapedia Director
Ziarul

Respect

Powered by BannerFans.com
Retete culinare
Photobucket
Fara miere

Petitchef

Toate retetele sunt pe Petitchef

Horoscop online

Septembrie 2009
L M M M V S D
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Vremea la Timisoara

Click for Timişoara, România Forecast
Copyright © 2007 Arta culinara Doina

%d blogeri au apreciat asta: