22
sept.
09

Prosciuto pe varza dulce la cuptor

DSCF8115

Timp de preparare:DSCF8043
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
1 varza dulce de aproximativ 2 kg
350 g prosciuto
1 ceapa, 2 morcovi
4-5 rosii
1 legatura patrunjel, 1 legatura marar
2 cuburi concentrat costita afumata
100 ml bulion/ketchup, 30 ml ulei
sare, piper, paprika, curry, cimbru, 2 foi de dafin

DSCF8046DSCF8059

Mod de preparare:
Se taie varza patratele, se pudreaza cu o lingurita de sare, apoi se framanta putin cu mainile, se clateste cu apa rece, se stoarce si se pune la calit impreuna cu verdeata tocata si concentratul, 20 minute, in 10 ml ulei.
In restul de ulei prajiti feliile de prosciuto, 3 minute. Intr-o tava mai adanca puneti felii de morcov, ceapa tocata, varza calita, condimentati, felii de rosii, turnati bulionul, 300-400 ml apa si dati la cuptor, la foc mic, 45 minute.

DSCF8074DSCF8051

Punem feliile de prosciuto distribuite uniform peste varza, acoperim cu folie de aluminiu si mai dam 20-30 minute la cuptor, la foc mic. (vezi video)

DSCF8077DSCF8080

Garnisiti cu verdeata, felii de ardei si de morcovi.

DSCF8111DSCF8112

Pofta buna.

DSCF8114


0 Răspunsuri to “Prosciuto pe varza dulce la cuptor”



  1. Lasă un comentariu

Comentarii


Cel mai bun blog culinar in 2012

Castigator roblogfest 2012

Cel mai bun blog culinar in 2011

Castigator Roblogfest 2011

Marele Premiu la FBG 2012

Concurs de pronosticuri intre prieteni

Blogul meu a primit

  • 2.371.059 vizite din toata lumea
Map

Informatii din sport la minut!

gateste sanatos

Trece adresa de email daca vrei sa fii anuntat cand apare un post nou.

Alătură-te celorlalți 3.341 de abonați.

categorii

Share this blog

Bookmark and Share
Megapedia Director
Ziarul

Respect

Powered by BannerFans.com
Retete culinare
Photobucket
Fara miere

Petitchef

Toate retetele sunt pe Petitchef

Horoscop online

septembrie 2009
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Vremea la Timisoara

Click for Timişoara, România Forecast
Copyright © 2007 Arta culinara Doina