31
Aug
09

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Mai sunt doar cateva zile pana la nunta copiilor. Am mai incercat o noua reteta de aperitiv, cu cascaval, sunca si pasta de branza cu ulei de palmier. O minunatie.

DSCF7413

Timp de preparare:DSCF7230
20 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
200 g cascaval
4 felii de branza topita
100 g sunca sau salam de sunca
100 g branza telemea mai uscata
75 g ulei de palmier
3 lingurite faina
cateva fire de patrunjel sau marar
cateva masline verzi/negre
cateva rosii mici pentru decor
cimbru, piper

Mod de preparare:
Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul. Cand incepe sa fiarba adaugati telemeaua rasa, luati vasul de pe foc si continuati sa amestecati pana se incorporeaza bine branza. (vezi video)

Adaugati 50 g de sunca taiata cubulete foarte mici, verdeata tocata, cimbru si piper. Taiati cascavalul felii de 4-5 mm grosime si asezati pe un platou un rand de felii de cascaval, pasta de branza, doua felii de branza topita, din nou cascaval, pasta de branza, felii subtiri de sunca, pasta de branza, apoi imbracati totul in felii de branza topita si felii de sunca.

DSCF7236DSCF7384

DSCF7385DSCF7386

Garnisiti cu baghete subtiri de sunca, branza rasa, masline, rosii, verdeata si ardei iuti taiati felii sau fasii (dupa preferinta).

DSCF7391DSCF7393

DSCF7394DSCF7396

Dati la rece cel putin 30 minute. Puteti taia diferite forme: felii, cuburi, triunghiuri, garnisind fiecare portie.
Pofta buna.

DSCF7406

Anunțuri

0 Responses to “Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza”



  1. Lasă un comentariu

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Cel mai bun blog culinar in 2012

Castigator roblogfest 2012

Cel mai bun blog culinar in 2011

Castigator Roblogfest 2011

Marele Premiu la FBG 2012

Concurs de pronosticuri intre prieteni

Blogul meu a primit

  • 2,016,741 vizite din toata lumea
Map

Informatii din sport la minut!

gateste sanatos

Trece adresa de email daca vrei sa fii anuntat cand apare un post nou.

Alătură-te altor 3.205 urmăritori

categorii

Share this blog

Bookmark and Share
Megapedia Director
Ziarul

Respect

Powered by BannerFans.com
Retete culinare
Photobucket
Fara miere

Petitchef

Toate retetele sunt pe Petitchef

Horoscop online

August 2009
L M M M V S D
« Iul   Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Vremea la Timisoara

Click for Timişoara, România Forecast
Copyright © 2007 Arta culinara Doina

%d blogeri au apreciat asta: