13
Iul
09

Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca

DSCF2856

Timp de preparare:DSCF2806
60 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
500 g ciuperci champignon mai mari
3-4 rosii
100 g friptura rece de pui (sau piept de pui fiert)
100 g sunca feliute subtiri
1 ou
1 legatura ceapa verde (sau 1 ceapa)
1 morcov mic, cateva cubulete de ardei gras
2-3 linguri ulei de masline
1-2 linguri pesmet
sare, piper
1 cub concentrat de ciuperci
cateva masline negre
marar sau patrunjel verde

Mod de preparare:
Se spala ciupercile in apa fierbinte, se rup piciorusele si se toaca. „Palariile” se scurg bine de apa, se aseaza pe o farfurie si se condimenteaza.
Preparati umplutura: tocati marunt ceapa si carnea de pui. In putin ulei puneti la calit piciorusele tocate, ceapa, carnea de pui, verdeata, condimente, concentratul de ciuperci. Luati vasul de pe foc, puneti totul intr-un castron si amestecati cu oul crud. Daca compozitia e prea moale adaugati pesmetul.

DSCF2808DSCF2809

Ungeti tava si puneti cate o felie de rosie pentru fiecare ciuperca. Asezati deasupra palarioarele umplute nu prea mult pentru ca scad cam la trei sferturi. Daca ramane umplutura, umpleti si 2-3 rosii.
Dati la cuptorul preincalzit la foc mic. Dupa 20-25 de minute puneti cate o feliuta de sunca crestata fin pe fiecare ciuperca. Mai lasati cam 10 minute la cuptor sa se rumeneasca putin sunca.

DSCF2811DSCF2812

Garnisiti-le cu masline, castravete murat sau rosii, patrunjel, feliute de lamaie. Le puteti servi si cu sos bechamel in care ati adaugat concentrat de ciuperci, branza topita, cascaval ras sau verdeata tocata, dupa gust.

DSCF2823DSCF2824

Pofta buna.

DSCF2854

Anunțuri

0 Responses to “Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca”



  1. Lasă un comentariu

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Cel mai bun blog culinar in 2012

Castigator roblogfest 2012

Cel mai bun blog culinar in 2011

Castigator Roblogfest 2011

Marele Premiu la FBG 2012

Concurs de pronosticuri intre prieteni

Blogul meu a primit

  • 2,071,308 vizite din toata lumea
Map

Informatii din sport la minut!

gateste sanatos

Trece adresa de email daca vrei sa fii anuntat cand apare un post nou.

Alătură-te altor 3.208 urmăritori

categorii

Share this blog

Bookmark and Share
Megapedia Director
Ziarul

Respect

Powered by BannerFans.com
Retete culinare
Photobucket
Fara miere

Petitchef

Toate retetele sunt pe Petitchef

Horoscop online

Iulie 2009
L M M M V S D
« Iun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Vremea la Timisoara

Click for Timişoara, România Forecast
Copyright © 2007 Arta culinara Doina

%d blogeri au apreciat asta: